Tilbage
Du handler her: Helsingør Stengades Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

WeeCare Lanolinsalve

WeeCare Lanolinsalve

Beskyttende lanolinsalve

Varen er på fjernlager
Varenummer: 220504
Indhold: 50 ml
Enhedspris: 2,78 kr / ml
139,00 kr
Beskrivelse

.
Salven anvendes f.eks ved diaper rash (ble-eksem), tør hud, udsatte brystvorter, tørre læber, frostramt og ømfindig hud.

Ved begyndende hudløshed og sprækker har salven en positiv virkning i helningsprocessen.WeeCare Lanolinsalve er en plejende og reparerende salve ved hudirritation og hudløshed

Salven indeholder naturlige ingredienser som trænger igennem hudens yderste lag for at forbedre fugtniveauet og sikre blødhed. Lanolinet neutraliserer ammoniakken i urinen og modvirker rød numse.

WeeCare Lanolinsalve er ikke tilsat parfume.

Anvendelse:
Påfør salven efter behov og gerne ved hver bleskift (ved ble-eksem).

Produktet skal opbevares ved rumtemperatur.

Indholdsstoffer:
Lanolin, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.