Tilbage

A-DERMA CUTALGAN SPRAY

A-Derma Cutalgan Spray

Beroligende spray

Varen er på lager
Varenummer: 221892
Indhold: 100 ml
Enhedspris: 1,30 kr / ml
129,50 kr
Populære leveringsmetoder:
  • Levering til privat adresse eller arbejdsplads
  • Levering til pakkeboks/ pakkeshop
Se alle produkter fra A-Derma Reparationspleje
Beskrivelse

A-Derma Cutalgan Spray er en beroligende spray til brug på irriteret, kløende, allergisk og brændende hud.

Produktet indeholder blandt andet ekstrakt fra Peruviansk lian og Rhealba® havre ekstrakt, der dulmer og beroliger huden. Effekten varer i op til 6 timer.

Produktet kan anvendes af børn og voksne. Det kan anvendes i ansigtet, i hårbunden, på kroppen og på det ydre intimområde.

Anvendelse:
Ryst flasken og spray produktet på huden med ca. 20 cm afstand. Fordel hvis nødvendigt.
Hvis produktet skal anvendes i ansigtet, skal det sprayes i håndfladerne, og produktet fordeles derefter i ansiget med hænderne. Undgå øjenområdet.

Indholdsstoffer:
Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglycerides, Glycerin, Uncaria Tomentosa Extract, Avena Sativa (Oat) Leaf/Stem Extract (Avena Sativa Leaf/Stem Extract), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Carbomer, Propylene Glycol, Sclerotium Gum, Sodium Hydroxide.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.