Tilbage
Tilpas udvalg

Fodfile og -høvle

På DinApoteker.dk kan du let finde rundt i hele apotekets sortiment med produkter indenfor fodfile og fodhøvle. Vær god ved fødderne - sørg for god jævnlig pleje af dem. Og husk at vær særlig opmærksom, hvis du lider af bl.a. diabetes (Sukkersyge) Vores sortiment omfatter midler i alle prisklasser og til alle behov. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

22 Produkter
Sorter efter:

Fjernelse af hård hud på fødderne

Der er mange måder at fjerne hård hud på fødderne og valg af bedste metode afhænger selvfølgelig af, hvor tør hud du har.
Nogle metoder er selvfølgelig bedre end andre. Mange bruger en fodfil, men det er ikke altid en god idé, da det kun giver et kortvarigt resultat. Den tørre og hårde hud kommer ofte hurtigt tilbage når du bruger en fodfil eller andre slibemidler.
Men den er god, at ”komme bund med”

En god fodcreme

En fodcreme er en god måde på lang sigt både at behandle og forebygge tør og hård hud. En god fodcreme opbløder nemlig huden og forebygger for at den bliver tør eller blød.
Har du specielt problemer med hård hud på hælene, kan du smøre et tykt lag på inden du skal i seng, så cremen får lov til at arbejde og trænge ind i huden i løbet af natten.
Du kan også vælge vores ”Gel Footies”, der er strømper til at have på for at binde fugt i huden.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.