Tilbage
Du handler her: Østerfælled Torv Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Bad & Brus

På DinApoteker.dk kan du hjemmefra i fred og ro kigge apotekets store sortiment med lækre bad- og brusprodukter igennem. Vi har stort udvalg i alle prisklasser. Du finder let noget, der dækker dit behov. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

160 Produkter
Sorter efter:

Lækre produkter til bad og brus.

Mon ikke alle kender til at have haft en travl dag hvor der har været fart på. Det er bagefter svært at komme ned i gear igen og hvis det er kørt i det højeste gear, tager vi måske dagens stress med hjem. For at sætte kroppen og hjerne i passende gear, er det måske dér du bør forkæle dig selv med et afslappende brusebad eller en tur i spa-badet.
Hvis dine tanker fortsat flyver af sted, sæt da ekstra lang tid af. Vask håret med din yndlingsshampoo, evt. suppleret af en afspændings-hovedbundsmassage. Efter den fornøjelse, vil du garanteret føle dig som ”født på ny” og forhåbenligt er du rede til at nyde resten af aftenen.
I de senere år er ophold på badeanstalter mv blevet ”in” igen. Allerede i det gamle Rom var det populært for eliten. I vore dage, kan de fleste klare den luksus i deres eget hjem. Det er ikke mange år siden, at flertallet af danskere ikke gik i bad hver dag. Det er aldrig blevet videnskabeligt bevist, at et bad er sundhedsmæssigt nødvendigt. Men det er vist de færreste, der ikke sætter pris på den velvære, der ligger implicit i at være ren og velplejet.
Med til at være velplejet er også, at vi trods alt skal af med mange døde hudceller hver dag, og tager vi vare på vores hud og undgår dermed risiko for hudinfektioner.
Det er imidlertid vigtigt at huske:
Du bør minimere brug af sæbe på kroppen, særligt i vinterhalvåret, da din hud ellers affedtes og bliver tør. Du kan med fordel bruge hudolie eller fugtgivende lotion eller hudcreme efter badet for at rette op på affedtningen.
Brug sæbe ved hvor du sveder, hvor der er hudfolder, i skridt og i armhulerne. Fødderne vaskes også med sæbe (eventuelt bakteriehæmmende sæbe) for at undgå sure tæer og svamp.
Sæt vandtemperaturen på ca 40 grader. For varmt vand er usundt for huden og kan give nældefeber, hævelse, svie og kløe.
Undlad hårvask med andet end mild shampoo, hvis du ønsker at vaske hår hver dag. Håret har bedst af kun at blive vasket ca to gange pr uge.

Det perfekte brusebad

Giv dit hår en plejende hårkur en gang om ugen. Det tager ca 10 minutter og efterlader dit håpr smukt, blødt og skinnende blankt.
Mens hårkuren sidder og virker, bruger du en bodyscrub til at slibe din hud for de døde hudceller. Din hud efterlades blød og lækker.
Hvis du bruger et renseprodukt til at rense din hud, kan du sagtens nå det også mens hårkuren virker. Når hårkuren er ovre, kan du med fordel pleje dit hår med en god balsam. Den behøver kun få minutter for at give den ønskede effekt. Indsmør din hud i fugtcreme lige efter badet. Årsagen er, at et bad udtørrer din hud, fordi det naturlige fedtlag fjernes. Vælg evt. en hudolie i stedet for en sæbe. Den affedter ikke huden, men plejer den i stedet. Men pas på, for gulvet i brusekabinen eller bunden af dit badekar kan blive meget glat!
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.