Tilbage
Tilpas udvalg

Diverse apparater og tilbehør

På DinApoteker.dk kan du finde mange forskellige apparater, du bruger til test af forskellige funktioner, din vægt o.m.a.

11 Produkter
Sorter efter:

Her kan du se, hvad vi på dit lokale apotek har hjemme af apparater og tilbehør.
Det spænder fra sygeplejerskens gammeldags pulstæller, der er et "sandur", som sygeplejerskerne brugte, når de skulle måle patientens puls, lige til den moderne tids kvalitetsmåleinstrumenter til bestemmelse af iltningen af blodet, mængden af alkohol i udåndingslufte, digitale skridttællere til at motivere til øget aktivitet og badevægte med indbyggede fedtmålere. Endeligt findes også elektriske muskel- og nervestimulatorer til smertelindring.

Er du i tvivl, eller kan du ikke finde, hvad du søger, da kom forbi dit lokale apotek, eller kontakt os på DinApoteker.dk på chatten.


 

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.