Tilbage
Tilpas udvalg

Kosttilskud / Naturprodukter

Her på DinApoteker.dk kan du se apotekets store sortiment indenfor kosttilskud og naturprodukter til hele familien. Selv om det er naturlige produkter, er det som med alt andet vigtigt ikke at overdosere. Det gamle ordsprog "Alt med måde" gælder i sandhed hér.

Der er en del "hokus-pokus", men der er faktisk også meget naturvidenskabelig og lægelig erfaring bag.

595 Produkter
Sorter efter:

Info om kosttilskud

Kosttilskud er for de fleste mennesker et godt og sundt supplement til kosten. Det er nemlig ikke alle, der får nok fisk, hvidløg eller lignende sund ernæring og næringsstoffer. 

Især børn, gravide og ammende, personer over 70 år og personer, der spiser vegansk, har normalt brug for ekstra tilskud til kosten. Men næsten alle kan have en gavnlig effekt med det rette kosttilskud. 

Her kan de rigtige kosttilskud hjælpe. Heldigivis for dig, har vi her hos DinApoteker et stort udvalg af kosttilskud, så du kan få et tilskud til din kost.

Naturprodukter, der giver en sundere livsstil

Et naturprodukt kan fungere på samme måde som et kosttilskud. Det kunne fx være ginseng, ingefør og rødkløver, der alle hjælper på noget forskelligt.

Nogle hjælper mod smerter i leddene, andre mod tristhed og andre til en bedre søvn. Så find det produkt du har brug for her på siden, og få et sundere og mere velfungerende liv. 

Hjælp til valg af kosttilskud

Det kan være svært at vurdere, hvilke kosttilskud man har brug for. Er du i tvivl, så spørg din læge eller på dit lokale apoteker. Du kan også bruge vores gratis chatfunktion, hvor vores fagpersoner vil svare dig.

Husk også at du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. 

Ofte stillede spørgsmål omkring kosttilskud:

Hvad bidrager et kosttilskud til?

Et kosttilskud skal bidrage positivt til kroppens sundhed. Det består af næringsstoffer, der enten kan have en ernæringsmæssig eller fysiologisk påvirkning. Derfor består kosttilskud typisk af vitaminer og mineraler. Der findes kosttilskud til både børn og voksne.

Hvilke kosttilskud skal du tage?

Selvom et kosttilskud ikke må være sundhedsskadeligt, så skal de ikke indtages som man selv lyster. Det er vigtigt, at man kun indtager de kosttilskud man rent faktisk har brug for. Du kan få hjælp til, hvilken type tilskud du skal have, hos din læge eller hos DinApoteker. Besøg en af vores lokale apoteker eller brug den anonyme chatfunktion her på siden.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.