Tilbage
Tilpas udvalg

Kosttilskud / Naturprodukter

Her på DinApoteker.dk kan du se apotekets store sortiment indenfor kosttilskud og naturprodukter til hele familien. Selv om det er naturlige produkter, er det som med alt andet vigtigt ikke at overdosere. Det gamle ordsprog "Alt med måde" gælder i sandhed hér.
Der er en del "hokus-pokus", men der er faktisk også meget, med naturvidenskabelig og lægelig erfaring bag. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Og er du i tvivl, så tøv ikke med at spørg vores fagfolk.

631 Produkter
Sorter efter:

Hvad bidrager et kosttilskud til?

Et kosttilskud skal bidrage positivt til kroppens sundhed. Det består af næringsstoffer, der enten kan have en ernæringsmæssig eller fysiologisk påvirkning. Derfor består kosttilskud typisk af vitaminer og mineraler. Der findes kosttilskud til både børn og voksne.

Hvilke kosttilskud skal du tage?

Selvom et kosttilskud ikke må være sundhedsskadeligt, så skal de ikke indtages som man selv lyster. Det er vigtigt, at man kun indtager de kosttilskud man rent faktisk har brug for. Du kan få hjælp til, hvilken type tilskud du skal have, hos din læge eller hos DinApoteker. Besøg en af vores lokale apoteker eller brug den anonyme chatfunktion her på siden.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.