Tilbage
Tilpas udvalg

Hoste med slim

Her finder du hele apotekets store sortiment indenfor hvad myndighederne har godkendt som midler mod hoste med slim.
Du kan finde alt uanset om det er til et barn eller til en voksen. Du må vælge om du føler dig bedst hjulpet med enten de opløselige brusetabletter eller du foretrækker en traditionel hostesaft.
Er det svært at vælge, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek. Og vi hjælper dig gerne

19 Produkter
Sorter efter:

Hoste med slim

Hvis du ofte får åndenød og føler dig forpustet, bør du henvende dig til din læge.
Døjer du kun lejlighedsvist med lidt slim i lungerne, kan det skabe problemer i hverdagen, hvis du hele tiden skal hoste slim op fra lungerne.
Hvis du oplever, at du bliver forpustet og får åndenød, kan det virke angstprovokerende, og måske føler du, at du går i panik, fordi følelsen af ikke at kunne trække vejret ordentligt ikke er rar.

Har du tør hoste, så få hjælp her

PEP-fløjten, åndenødskort og medicin

PEP-fløjten er et redskab, som kan hjælpe dig til at kontrollere din vejrtrækning og løsne slim i dine lunger. Du kan finde den, hvis du søger her på siden.
Åndenødskortet er udviklet af Lungeforeningen. Kortet kan give dig tryghed og ro, når du fx er ude at handle eller til sociale arrangementer. Med kortet kan du fortælle andre, hvad de skal gøre, hvis du får åndenød. Du kan bestille kortet ved Lungeforeningen på tlf. 38 74 55 44, info@lunge.dk
Bruger du medicin mod astma eller KOL, er det også vigtigt, at du er opmærksom på, om du tager din medicin rigtigt, så den kommer helt ned i lungerne og virker, hvor den skal. Du kan få hjælp på dit apotek. Vi anbefaler dig at komme ind på dit lokale apotek, eller skriv til chatten her på DinApoteker.dk.
Endeligt er det en god idé at undgå røg, da det kan gøre din åndenød, slim og hoste værre. Du finder også hjælp til rygestop på dit lokale apotek.

Slimløsnende medicin

Du kan her på DinApoteker.dk finde det fulde sortiment af de lægemidler myndighederne har godkendt til brug mod slim i lungerne. Effekten er ikke overbevisende, men de kan give lidt lindring, hvis slimen føles tyk og generende.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.