Tilbage

Aktuelt & tilbud

Vi har en række almindelige apoteksvarer, som vi i kampagner sælger til fordelagtig pris. Kig gerne listen igennem - Du kan gøre en god handel! Vi ses på dinApoteker.dk og på dit lokale apotek

299 Produkter
Sorter efter:

På dinApoteker.dk kan du under "Aktuelt og tilbud" se nogle af de gode tilbud, vi har både her på dinApoteker.dk, og når du køber som du plejer nede på dit lokale apotek.

Varerne, du finder under "aktuelt og tilbud" er årstidsaktuelle varer, indkøbt af vore dygtige indkøbere. De køber ind som de fagfolk, de er. De ved, hvornår vi på apotekerne "plejer at sælge" de enkelte varer og varekategorier.
Og når de laver gode indkøb sammen med vore dygtige leverandører, skal det selvfølgelig også komme vore kunder til gode.
Udover de mange tilbud på dine favoritprodukter, som du kan se ved "Aktuelt og tilbud" kan du iøvrigt som altid se de dagsaktuelle priser på dit lokale apotek.
På dit lokale apotek og på deres side på dinApoteker.dk, kan du iøvrigt godt finde tilbudsvarer, der sælges til nedsat pris i en periode her og på dit lokale apotek.
Lokale tilbud, der kun er på tilbud på dit lokale apotek vil du altså ikke kunne se under "Aktuelt og tilbud",

Konkurrenceloven

Vi er som selvstændige apoteksindehavere underlagt den danske konkurrencelovgivning. Det har selvfølgelig også indvirkning her på dinApoteker.dk. For vi må ikke aftale priser.
Derfor kan du godt finde dine favoritprodukter på tilbud på nogle apoteker og ikke på andre.
Men produkterne du finder under "Aktuelt og tilbud" er på tilbud - også på dit lokale apotek.

Altid dagsaktuelle priser

Uanset hvad, så kan du se prisen på varen, når du søger under dit lokale apotek.
For prisen på dit lokale apotek og på dinApoteker.dk under pågældende apotek er selvfølgelig identisk.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.