Tilbage
Tilpas udvalg

Brusetabletter og Mikstur

Her ser du apotekets håndkøbssortiment til lettere smertelindring uden recept.
Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd.
Man vælger ofte et smertestillende middel i flydende form, hvis patienten har svært ved at synke, er blevet opereret i munden eller hos børn, hvor dosis skal afpasses meget nøjagtigt.
Har du spørgsmål eller brug for et godt råd, så kom ned på dit lokale apotek eller skriv til os på chatten.

13 Produkter
Sorter efter:

Brusetabletter og Miksturer mod smerter


Her finder du det fulde sortiment af smertestillende ”flydende” håndkøbslægemidler. Brusetabletter og mikstur kan være at foretrække i mange situationer. Det kan være, hvor patienten f.eks. p.g.a. operation i munden og hals ikke kan synke tabletter. Ligeså kan det være en fordel ved børn og småtspisende febrile, hvor der er behov for en meget nøjagtig dosering ud fra patientens vægt.

Følg brugsanvisningen


Når du skal vælge blandt de mange smertestillende lægemidler, er det vigtigt, at du indtager det efter brugsanvisningen. Det er vigtigt at du er opmærksom på, at der er forskel på dosering til børn og voksne.

Lægemidler i håndkøb kan godt være farlige


Selv om den smertestillende medicin du kan købe i håndkøb ikke kræver recept, er der begrænsninger du skal være opmærksom på, hvis du lider af andre sygdomme. Har du spørgsmål til valg af rette smertestillende lægemiddel i håndkøb, er du altid velkommen til at henvende dig på dit lokale apotek eller du kan skrive til DinApoteker.dk. Chatten er åben hele døgnet.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.