Tilbage
Tilpas udvalg

Ammeprodukter

På DinApoteker.dk kan du se alle de produkter, vi på dit lokale apoteks kan hjælpe med, hvis du skal til at starte eller er midt i amme-processen - til gavn for både dig og baby.

Hvis ikke du på siden kan finde, hvad du søger, så kig ind på apoteket - vi er jo lige i nærheden. Find desuden alle vores babyprodukter her.

70 Produkter
Sorter efter:

Ammeprodukter fra apoteket

Få effektiv hjælp til amning med vores produkter. Find fx lanolin creme, ammeindlæg, brystpumpe og suttebrikker. 

Vi hjælper dig med de rette produkter til din amning - og har du brug for faglig rådgivning, så brug vores chat, eller kom ned i dit lokale apotek.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.