Tilbage
Du handler her: Farum Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Børnevitaminer

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets mange kvalitets produkter med vitaminer og mineraler til børn. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Vær altid opmærksom på, om produktet er anbefalet netop til den påtænkte aldersgruppe. Opbevar ALTID vitaminer utilgængeligt for børn. Vitaminer er ofte farvestrålende og kan virke tillokkende for børn. Der er desværre børn, der indlægges med forgiftninger hvert år, fordi de har spist vitaminer i høje doser.

34 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.