Tilbage
Tilpas udvalg

Renseprodukter

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets store sortiment med alskens renseprodukter til din hud i alle prisklasser. Er det i forbindelse med fjernelse af make-up, eller blot den daglige rengøringsrutine, finder du uanset din hudtype og alder lige det produkt, der er tilpasset netop dit behov.. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

195 Produkter
Sorter efter:

Renseprodukter.

Det er så fristende at springe ansigtsrensen over, − især hvis man ikke har haft makeup på. Men der er god grund til at være standhaftig og huske renserutinen, både morgen og aften.
Uanset hvor meget eller lidt makeup, du har haft på, bliver huden snavset af sved, bakterier og forurening i dagens løb. Derfor skal huden vaskes og plejes både morgen og aften.
Renser man ikke sin hud, risikerer man, at den bliver tilstoppet og får en inflammatorisk tilstand. Man vil heller ikke få optimal effekt af øvrige plejeprodukter, da optagelsen af dem vil blive forringet. Når ansigtet bliver befriet for makeuprester, snavs, forurening og døde hudceller, har plejende produkter fri passage til at trænge ind i huden og virke efter hensigten.
Mens huden om aftenen har brug for at blive ren, så den kan ånde og regenerere i løbet af natten, har den om morgenen godt af at få fjernet sved og andre urenheder, der kan have sat sig i løbet af natten.
Frisk, renset hud tager bedre imod plejende dagcreme, og den er også lettere at lægge en smuk makeup på.

Valg af renseprodukt

Det er vigtigt at vælge renseprodukter efter hudtype.

Rensemælk.

Rensemælk er en mild og skånsom form for rens. Rensemælk er nem at anvende og kan anvendes af alle hudtyper. Den er specielt velegnet til tør eller dehydreret hud. En rensemælk er også velegnet til dig, der ikke bryder dig om vand i ansigtet.

Renseskum eller -gel.

Renseskum eller -gel er velegnet til den kombinerede, tilstoppede og fedtede hud. Rensegelen er også perfekt under bruseren. Vælg produkt efter din hudtype. Lad den skumme op med lidt vand og påfør den med cirkulære bevægelser, inden du skyller den af. Gel og skum virker mere affedtende på huden, så prøv dig frem.

Micellarvand

Micellarvand er et 3-i-1 renseprodukt, som ikke skal skylles af. Langt de fleste micellarprodukter kan fjerne både makeup, snavs og øjenmakeup. Påfør micellarvandet på en vatrondel og vask ansigtet i cirkulære bevægelser. De nyeste produkter på markedet tilfører også fugt til huden.
Micellarvand er et godt produkt at starte med, hvis du f.eks har haft meget makeup på. Micellarvand er også et godt produkt, hvis du er på farten eller har brug for hurtig afrens.

Øjenmakeupfjerner.

Bruger du mascara og eyeliner, er det nødvendigt med en øjenmakeupfjerner. Sover du med mascara på, knækker dine øjenvipper lettere. Det er en god idé at vælge et renseprodukt med olie, hvis du bruger vandfast mascara. Vær forsigtig med at gnide og gnubbe, når du fjerner din øjenmakeup, for det slider både på både vipper og den sarte og tynde hud i øjenomgivelserne.

Renseservietter:

I dag findes der gode, milde renseservietter på markedet. Renseservietter er ideelle når du er på farten eller bare har travlt. Nogle renseservietter indeholder micellarvand, der på en nem og god måde fjerner både snavs og make-up.

Skintonic:

En skintonic eller ansigtsvand fugter huden og fjerner samtidig døde hudceller. Skintonic forbereder huden på dagcreme eller makeup. Desuden hjælper det huden med at bevare sin naturlige pH-værdi, mens urenheder fjernes. Herudover gør den huden ekstra modtagelig for de hudplejeprodukter, du påfører efterfølgende.
En skintonic renser huden effektivt og lukker porerne, så snavs ikke kan trænge ind. Det betyder, at skintonic er kan være velegnet for personer med uren hud.
Det er vigtigt at anvende en skintonic uden alkohol, da det kan ellers kan forstyrre din huds naturlige produktion af fedtstoffer. Dette kan medvirke til, at din hud kommer ud af balance, og du får irriteret og tør hud.

Rensemasker.

En gang imellem har huden brug for afrensning i dybden. Her er en rensemaske en god løsning.
En rensemaske indeholder generelt flere aktive ingredienser end dine daglige renseprodukter, og det er præcist derfor, at den kan rense dybere og gøre mere for din hud. En ansigtsmaske skal altså anvendes som et supplement til den daglige renserutine.
Ansigtsmasker er typisk tilpasset til et specifikt hudproblem, for eksempel bumser, uren hud eller hudorme. Andre masker er deciderede fugtmasker, der udelukkende fokuserer på at tilføre din hud ekstra fugt. Vælg en ansigtsmaske, der passer til netop dit hudproblem. På den måde får du mest glæde af din maske.
Vælg gerne en ansigtsmaske, der renser og plejer huden på samme tid.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.