Tilbage
Tilpas udvalg

Bækkenbundstræner

Her på siden DinApoteker.dk kan du se hvad vi på dit lokale apotek kan tilbyde for at hjælpe med ved genoptræningen af din bækkenbund. Der er hjælp at hente. Vi har således mange produkter der kan hjælpe på muskulaturen i bækkenet. Du kan her se, hvilke produkter vi på dit lokale apotek har til netop dig. Hvis ikke du kan finde, hvad du søger, så kig ind - vi er jo lige i nærheden.

2 Produkter
Sorter efter:
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.