Tilbage

Sex og intimprodukter til mænd

Vi har på DinApoteker.dk oplistet alle dit lokale apoteks sex og intimprodukter til manden. Du kan således her finde de produkter indenfor kategorien sex og intim, som vi har tiltænkt til netop dig som mand.

Og kan du ikke finde hvad du søger, er du som altid velkommen til at kigge ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe - og vi er lige i nærheden.

52 Produkter
Sorter efter:

Kondom

Kondom er en effektiv form for prævention. Det beskytter mod både graviditet og kønssygdomme. Det er nem præventionsform, der kan bruges af alle. Kondomet er lavet af tyndt naturgummi. Det skal rulles på mandens rejste penis inden samleje.
Ved udløsning opsamler kondomet mandens sæd og beskytter derved mod uønsket graviditet. Kondomet forhindrer også smitte med sexsygdomme, fx klamydia og hiv.

Sådan sætter du kondomet på

Rul kondomet lidt ud. Så er det let at se, hvilken vej det skal rulles på
Hvis kondomet er lavet med et reservoir (en lille gummidut i enden) klemmes luften ud af reservoiret med tommel- og pegefinger, inden det rulles på
Træk forhuden tilbage og rul kondomet på den stive penis. Når kondomet når til forhuden, skubber du forhuden lidt frem, før du ruller kondomet helt ned. Der må ikke komme luft ind under kondomet. Undgå at rive kondomet på negle eller skarpe genstande Umiddelbart efter udløsning trækker du langsomt penis ud, mens du holder kondomet på plads. Sæden skal blive indeni kondomet.
Et kondomet er til engangsbrug. Det skal bruges under hele samlejet. Kondomet skal smides ud som almindeligt affald. Det må ikke skylles ud i toilettet.

Kondomet virker mod sexsygdomme

Hvis I bruges kondom sammen med p-piller eller mini-piller – og det bruges rigtigt - risikoen for uønsket graviditet udelukket. Samtidig er I sikrede mod sexsygdomme. Når I bruger kondomet rigtigt, danner kondomet en barriere. Den beskytter både dig selv og din partner mod sexsygdomme som klamydi, HIV og til dels også mod kønsvorter og gonoré.
Og endelig beskytter kondomet mod uønsket graviditet.

Gode råd

Øv dig i at rulle kondom på, inden du skal være sammen med en partner. Så undgår I dde værste problemer med kondomet under brug.
Brug gerne kondomet i forspillet. Hun kan, lige såvel som han, rulle det på. Prævention er et fælles ansvar
Skarpe negle, smykker og piercing kan beskadige gummiet, så det ikke er så stærkt som ønsket.
Undgå at opbevare kondomet i din pung eller i lommen. Kondomet bør opbevares i en lille æske eller lignende for at beskytte det optimalt.

Kondom og glidecreme

Vandbaseret glidecreme sammen med kondom øger sikkerheden i forhold til sexsygdomme. Glidecremen forstærker kondomets holdbarhed og elasticitet. Vandbaseret glidecreme anbefales til brug med kondom ved:
Tørhed i skeden
Analsex
Ved samleje under menstruation
Vær opmærksom på, at hvis I bruger creme med indhold af fedtstof eller vaseline nedsættes styrken i gummiet og det øger risikoen for, at kondomet går i stykker.
Parfumeret glidecreme kan fremkalde allergi, hvis det bruges i og omkring kønsdelene. Det er sarte slimhinder vi har forneden!
Derfor bør I bruge glidecreme baseret på vand- og silikone, når I bruger kondom.

Når uheldet er ude

Nogle gange fik man ikke sat kondomet på som aftalt, andre gange gik der hul på kondomet – eller sæden løb ud under akten.
Så har I brug for nødprævention, hvis ikke kvinden samtidigt var beskyttet af anden prævention, som fx p-piller.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.