Tilbage

Hårbalsam

På DinApoteker.dk kan du se, at hårbalsam fåes i mange udgaver. Alt efter hvordan dit hår er, kan du nemt finde den variant, der er tilpasset dig. God fornøjelse. Vælg og bestil i det store sortiment, vi har på dit lokale apotek. Kig det igennem - og find dine favoritter og vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

35 Produkter
Sorter efter:

Hårbalsam til at pleje dit hår

Du renser dit hår med en shampoo, mens en balsam efterfølgende plejer og beskytter håret. Du kan få velplejet og glansfyldt hår, hvis du vælger den rigtige balsam.
Døjer du med hår der filtrer kan du også med fordel mindske problemet med en balsam. Bruger du balsam er det meget lettere at børste håret igennem. Og så er balsam godt for at undgå spaltede spidser, glansløst, tørt og skadet hår.
Dit hår skades når det udsættes for koldt vejr, solens stråler, ligesom hårfarve, afblegning og føntørring gjort håret både tørt og slidt. En hårkur reparerer på slidt hår og plejer en tør hovedbund.
Har du spørgsmål eller behov for gode råd, så spørg på dit lokale apotek, eller brug chatten her på DinApoteker.dk .
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.