Tilbage
Tilpas udvalg

Hårbalsam

På DinApoteker.dk kan du se, at hårbalsam fåes i mange udgaver. Alt efter hvordan dit hår er, kan du nemt finde den variant, der er tilpasset dig. God fornøjelse. Vælg og bestil i det store sortiment, vi har på dit lokale apotek. Kig det igennem - og find dine favoritter og vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

37 Produkter
Sorter efter:

Hårbalsam til at pleje dit hår

Du renser dit hår med en shampoo, mens en balsam efterfølgende plejer og beskytter håret. Du kan få velplejet og glansfyldt hår, hvis du vælger den rigtige balsam.
Døjer du med hår der filtrer kan du også med fordel mindske problemet med en balsam. Bruger du balsam er det meget lettere at børste håret igennem. Og så er balsam godt for at undgå spaltede spidser, glansløst, tørt og skadet hår.
Dit hår skades når det udsættes for koldt vejr, solens stråler, ligesom hårfarve, afblegning og føntørring gjort håret både tørt og slidt. En hårkur reparerer på slidt hår og plejer en tør hovedbund.
Har du spørgsmål eller behov for gode råd, så spørg på dit lokale apotek, eller brug chatten her på DinApoteker.dk .
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.