Tilbage

Ginkgo Biloba

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets sortiment indeholdende kosttilskud og naturprodukter indeholdende Gingko Biloba eller tempeltræ. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Og husk: Selv om det er naturlige produkter, så kan alt overdrives. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

6 Produkter
Sorter efter:

Ginkgo Biloba, Tempeltræ

Ekstrakt af tempeltræets (Ginkgo biloba) blade indeholder polyphenoler (ginkgoflavonglykosider) og terpentrilaktoner, som måske er de aktive indholdsstoffer, der bl.a. menes at kunne forbedre gennemstrømning i vævet.

Kliniske indikationer

De godkendte naturlægemidler har dokumenteret effekt mod
1. Længerevarende symptomer som hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær og træthed hos ældre mennesker, hvor læge har udelukket anden tilgrundliggende sygdom.
2. Længerevarende svimmelhed og øresusen hos ældre, hvor læge har udelukket anden tilgrundliggende sygdom.
3. Ved tendens til kolde hænder og fødder samt ved gangudløste smerter i benene som følge af dårlig blodforsyning (claudicatio intermittens).

Evidens for virkning

Der er god evidens for effekt på kognitive funktioner hos personer med demens og ved claudicatio, medens der er utilstrækkelig evidens for effekt ved tinnitus og svimmelhed.

Bivirkninger

Ginkgoflavonglykosider hæmmer blodkoagulation og har i sjældne tilfælde givet anledning til blødning - mest i form af næseblødning.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.