Tilbage
Tilpas udvalg

Oral opløsning

På DinApoteker.dk finder du det komplette udvalg af miksturer mod allergi, nældefeber og høfeber.
Du kan de midler, myndighederne har godkendt til salg i Danmark - og du kan se, hvad vi på dit lokale apotek har på lager. Du kan selvfølgelig også se og bestille eventuelle ikke lagerholdte miksturer mod din høfeber, nældefeber og allergi.
Er du i tvivl eller usikker, kan du altid kontakte os på chatten - eller du kan spørge fagfolkene på dit lokale apotek.

2 Produkter
Sorter efter:

Høfeber

Høfeber omfatter ofte kraftig snue, generende nyseture, tilstoppet næse og røde, kløende øjne og påvirket livskvalitet. Patienten klager over hovedpine, koncentrationsbesvær, dårlig søvn og træthed. Mange bliver irritable.
Hvis høfeberen skyldes plantepollen, kommer symptomerne, når de forskellige planter blomstrer. Skyldes din høfeber dyr, støvmider eller indendørs svampe, har du typisk symptomer hele året. Udendørs svampe har sæson sommer og efterår.
Du har op mod 50% risiko for at få høfeber, hvis begge dine forældre har allergi.

Mikstur eller oral opløsning

Oral mikstur kan med fordel bruges, hvor dosis skal tilpasses nøjagtigt til patientens kropsvægt - eller hvor selv små tabletter ikke kan synkes.
Læg mærke til at der er begrænsninger ved brug til børn – og læs og følg i øvrigt altid brugsanvisningen. Bruger du oral oplsøning mod din høfeber, indeholder de antihistaminer og er som ved brug af tabletter såkaldt systemisk behandling.

Bivirkninger?

Der opleves sjældent nævneværdige bivirkninger ved den moderne allergibehandling, men nogle få klager over træthed. Imidlertid giver høfeber og allergiske reaktioner træthed i sig selv, så trætheden kan skyldes lidelsen – og ikke behandlingen.
Er du særligt ramt af høfeber, vil du ofte med fordel kunne kombinere både næsespray, øjendråber og systemisk behandling i en periode.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.