Tilbage
Tilpas udvalg

Vabler

På DinApoteker.dk kan du i fred og ro kigge vores sortiment indenfor vabelplaste mv igennem. Det er ærgerligt at blive forhindret i at deltage i gåture, fordi skoene trykker et uvant sted.

20 Produkter
Sorter efter:

Behandling af vabler

Du kender det med garanti: Nye sko og en tur i byen. Eller nye fodboldstøvler. Eller en hård vandretur med svedige tæer-

Det skulle have været så godt, men turen forvandles til et mareridt, fordi skoene ikke er ”gået til”.

Hvis uheldet er indtruffet og du har fået vabler på tæer eller hælen, er der god hjælp at hente.

Vabler opstår ofte med bare tæer i sko, hvorimod der er mindre risiko for vabler, hvis man har strømper på.

Resultatet er dog uanset årsag, at det er smertefuldt at beholde fodtøjet på.

Produkter, der lindrer vabler

Du kan her på siden se, hvilke produkter vi fører til at lindre vabler på dit lokale apotek. Har du svært ved at vælge, så kontakt os på det lokale apotek, eller skriv til os på chatten.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.