Tilbage
Du handler her: København Østerbro Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Varmedunke/ -puder

Her finder du dit lokale apoteks udvalg af varmepuder og varmedunke. Vi har mange modeller. Nogle skal du selv påfylde varmt vand - andre er til rejsebrug, hvor du ikke lige har adgang til varmt vand. Atter andre kan du opvarme i mikroovnen. Læs brugsanvisningen før brug.

43 Produkter
Sorter efter:


Mange kender fra barndommen til varmedunke og varmepuder.
Da soveværelserne ikke var isolerede, var det behageligt at komme under dynen, når Mor havde anbragt en varmedunk noget tid før i den iskolde seng.

Varmepuder og dunke anvendes nok ikke meget på den vis idag, men derimod til at varme ømme musker, så muskelspændingerne løsnes.

For personer med ømme eller trætte led, vil en varmepude hjælpe ved at varme de anspændte områder op, så spændingerne løsnes. 
Mange anvender også en varmedunk til at opvarme områder, der er kolde. 
Nogle bruger den fortsat ved sengetid, hvis de i perioder døjer med iskolde fødder. 

Nogle sværger til elektriske varmepuder og varmetæpper. Man anbefaler ikke anvendelse af elektriske varmepuder i mere end 20 minutter ad gangen for at undgå skader på huden. 

Nogle varmepuder er fyldt med eksempelvis kirsebærsten, er lavet, så tanken er, at man opvarmer dem forsigtigt i mikrobølgeovnen (Pas på ikke at varme den op for lang tid!!)
eller en almindelig oven.
Andre anbringer dem på brændeovnen inden brug.
Du kan bruge din varmepude hvor på kroppen du har behov. Men pas på ikke at brug den for lang tid ad gangen.


Mange jordemødre foreslår at den gravide bruger en varmepude op til og under fødslen som smertelindring. 
Varmepuder kan iøvrigt også anvendes inden amning,, hvor den behagelige varme opvarmer brystet og forebygger mælkeknuder og brystbetændelse.

Vælger du en varmedunk, fyldes den med varmt vand. De varmedunke, der er forsynet med loddent betræk er meget behagelige, hvor den "gammeldags" rene gummidunk bør indpakkes inden den lægges på huden. Ellers risikerer man at det bliver for varmt.

Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge de forskellige varemdunke og varmepuder.

Og vælg det, der passer dig. Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.