Tilbage
Tilpas udvalg

Varmedunke/ -puder

Her finder du dit lokale apoteks udvalg af varmepuder og varmedunke. Vi har mange modeller. Nogle skal du selv påfylde varmt vand - andre er til rejsebrug, hvor du ikke lige har adgang til varmt vand. Atter andre kan du opvarme i mikroovnen. Læs brugsanvisningen før brug.

39 Produkter
Sorter efter:

Køb varmepude og varmedunk på dit apotek

Mange kender fra barndommen til varmedunke og varmepuder. Da soveværelserne ikke var isolerede, var det behageligt at komme under dynen, når Mor havde anbragt en varmedunk noget tid før i den iskolde seng.

Nu kan du få samme oplevelse med vores store udvalg.

Hjælp til ømme muskler og trætte led

Varmepuder og dunke anvendes nok ikke meget på den vis idag, men derimod til at varme ømme musker, så muskelspændingerne løsnes.

For personer med ømme eller trætte led, vil en varmepude hjælpe ved at varme de anspændte områder op, så spændingerne løsnes. 
Mange anvender også en varmedunk til at opvarme områder, der er kolde. 
Nogle bruger den fortsat ved sengetid, hvis de i perioder døjer med iskolde fødder. 

Nogle sværger til elektriske varmepuder og varmetæpper. Man anbefaler ikke anvendelse af elektriske varmepuder i mere end 20 minutter ad gangen for at undgå skader på huden. 

Nogle varmepuder er fyldt med eksempelvis kirsebærsten, er lavet, så tanken er, at man opvarmer dem forsigtigt i mikrobølgeovnen (Pas på ikke at varme den op for lang tid) eller en almindelig oven.

Andre anbringer dem på brændeovnen inden brug.

Du kan bruge din varmepude hvor på kroppen du har behov. Men pas på ikke at brug den for lang tid ad gangen.

Sådan bruges en varmepude eller varmedunk

Vælger du en varmedunk, fyldes den med varmt vand. De varmedunke, der er forsynet med loddent betræk er meget behagelige, hvor den "gammeldags" rene gummidunk bør indpakkes inden den lægges på huden. Ellers risikerer man, at det bliver for varmt.

Få hjælp til valg af varmepude

Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge de forskellige varemdunke og varmepuder.

Og vælg det, der passer dig. Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

Ofte stillede spørgsmål om varmepuder:

Hvad hjælper en varmepude med?

En varmepude er god til ømme muskler og trætte led, da muskelspændinger løsnes og musklerne kan slappe af. Varmepuder kan bruges både af voksne og børn - og kommer i mange forskellige former og typer.

Kan gravide og ammende bruge en varmedunk?

Mange jordemødre foreslår, at den gravide bruger en varmepude op til og under fødslen som smertelindring. Varmepuder kan i øvrigt også anvendes inden amning, hvor den behagelige varme opvarmer brystet og forebygger mælkeknuder og brystbetændelse.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.