Tilbage
Tilpas udvalg

Dyr

På DinApoteker.dk tæller kæledyr med til "familien". Du kan her se alt indenfor kategorien "kæledyr" og her kan du i ro og mag kigge på dit lokale apoteks store udvalg af produkter indenfor smådyrsprodukter. Vi har i mange prisklasser. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe

107 Produkter
Sorter efter:

Her finder du stort set alt til dit kæledyrs pleje.

Uanset om du søger ernæring, midler mod diarre, mod alverdens utøj som lus, lopper og flåter, der plager mange dyreejere.

Vi forhandler mange forskellige midler til pleje af kæledyr, pelspleje, mundmidler, tandpasta midler til ørerens mv. ligesom desinficerende midler til små sår og skrammer.

Vi har også hjælpemidler inden for sutteflasker til kæledyr som killinger, hvor moderen er kørt over eller er forsvundet, injektionssprøjter til kæledyret med diabetes osv.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.