Tilbage
Tilpas udvalg

Syrepumpehæmmere

På DinApoteker.dk har du adgang til hele apotekets store håndkøbssortiment indenfor midler til brug ved sure opstød, mavesår, svien og brænden i mave og spiserør.
De syrepumpehæmmende eller protonpumpehæmmende midler virker effektivt og virkningen holder som regel en del timer.
Vi anbefaler ikke brug igennem længere tid uden det er aftalt med din læge.
Har du spørgsmål er vi på dit lokale apotek eller du kan skrive til os på chatten på DinApoteker.dk

18 Produkter
Sorter efter:

Syrepumpehæmmere eller protonpumpeinhibitorer

Oplever du ikke tilstrækkelig effekt af at bruge syreneutraliserende midler, kan du prøve de nyere midler mod mavesår (protonpumpehæmmere). Hvor de ældre midler blot neutraliserer syren, nedsætter eller hæmmer disse nyere midler produktionen af syre i maven, hvorved symptomerne lindres. De virker ved at hæmme det enzym, der er med til at danne den saltsyre, vores mavesæk er fyldt af.Herved opnås en hurtig og kraftig reduktion af syreproduktionen.

Effektivt mod bivirkninger fra gigtmidler

Hvis du er i behandling med de smertestillende gigtmidler, der øger din risiko for på længere sigt at udvikle mavesår, kan din læge vælge at sætte dig i behandling med syrepumpehæmmere for at undgå, at du udvikler et mavesår. Sædvanlig dosering af syrepumpehæmmere er 1 tablet dagligt.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.