Tilbage
Du handler her: Vindinggård Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Håndledsbandage

På DinApoteker,dk står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige håndledsbandage. Vi synes selv, vi har gjort det let for dig. Hvis du har særlige behov, kan du se, om du kan finde noget, der passer dig - ellers er du velkommen til at kigge ned til os på dit lokale apotek.

41 Produkter
Sorter efter:


Er du plaget af smerter i håndleddet og op ad underarmen, vil et håndledsbind smertelindre, aflaste og give god støtte. 
Du kan finde forskellige slags håndledsbind.
Et traditionelt håndledsbind i elastikbind giver kun en let støtte og aflaster dine muskler og led. mange finder det praktisk og økonomisk, at man kan bruge det andre steder på kroppen en anden gang ved andre skader - både til sport og i hverdagen.

Med en kraftigere håndledsstøtte eksempelvis fremstillet i neopren får du bedre støtte til muskler og led. Derudover virker det kraftigere bind kompression og har samtidig en varmende effekt, så smerter og ømhed effektivt lindres. 
Disse vil være "det gode valg", når du dyrker sport eller laver anden fysisk aktivitet. 
Fysioterapeuter anbefaler normalt, at de kraftige bind anvendes i 2-3 timer ad gangen, da den varmende effekt ellers kan forårsage hudirritationer.

Er det helt galt - eller har du bare behov for meget støtte, kan du vælge et håndledsbind med skinne. Her sikres dit håndled maksimal støtte og ekstra aflastning. Skinnen fikserer leddet, så du ikke laver uhensigtsmæssige bevægelser. 
Det er "det gode valg" ved håndledsskader - og anbefales iøvrigt ofte efter en operation.

Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge håndledsforbinding, så du finder det, der passer dig. Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.