Tilbage
Tilpas udvalg

Tabletter/kapsler

På DinApoteker.dk finder du det komplette udvalg af tabletter og kapsler mod allergi, nældefeber og høfeber.
Du kan finde alle de pakninger, myndighederne har godkendt til salg i Danmark. Og du kan se, hvad vi på dit lokale apotek har på lager - men du kan selvfølgelig også både bestille eventuelle ikke lagerholdte allergitabletter.
Du finder let ndholdsstoffet - og kan se, hvilket fabrikat, der er billigst.
Du finder os her på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek.

49 Produkter
Sorter efter:

Allergi-tabletter

Du kan på DinApoteker.dk se det fulde sortiment, der uden recept kan købes mod nældefeber, allergi og høfeber.
Allergisk reaktion kan bevirke høfeber, der omfatter snue, nyseture, tilstoppet næse og røde, kløende øjne og påvirket livskvaliteten. Patienten klager over hovedpine, koncentrationsbesvær, dårlig søvn og træthed. Mange bliver irritable.
En anden form for allergisk reaktion er nældefeber og andre hudreaktioner, hvor et udefrakommende allergen påvirker hunden hos patienten. Det er kendt fra f.ex. kontakt med brændenælder, insektstik mv.

Fordele ved allergitabletterne

Mange vælger høfebertabletter eller som de også kaldes antihistaminer, fordi de er lette at indtage, da de alle er meget små. De er lette at have med – og de kan indtages helt diskret.
Tidligere var de allergimidler, der fandtes alle meget sløvende, men det er sjældent et problem med de nyere midler, idet forskerne har udviklet stofferne, så de kun i meget begrænset omfang trænger gennem ”blod-hjernebarrieren” og kommer ind i centralnervesystemet.
Tabletterne indeholder alle et såkaldt antihistamin, der som navnet siger modvirker det histamin, der kendetegner den allergiske reaktion.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.