Tilbage
Tilpas udvalg

Tabletter/kapsler

På DinApoteker.dk finder du det komplette udvalg af tabletter og kapsler mod allergi, nældefeber og høfeber.
Du kan finde alle de pakninger, myndighederne har godkendt til salg i Danmark. Og du kan se, hvad vi på dit lokale apotek har på lager - men du kan selvfølgelig også både bestille eventuelle ikke lagerholdte allergitabletter.
Du finder let ndholdsstoffet - og kan se, hvilket fabrikat, der er billigst.
Du finder os her på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek.

44 Produkter
Sorter efter:

Allergi-tabletter

Du kan på DinApoteker.dk se det fulde sortiment, der uden recept kan købes mod nældefeber, allergi og høfeber.
Allergisk reaktion kan bevirke høfeber, der omfatter snue, nyseture, tilstoppet næse og røde, kløende øjne og påvirket livskvaliteten. Patienten klager over hovedpine, koncentrationsbesvær, dårlig søvn og træthed. Mange bliver irritable.
En anden form for allergisk reaktion er nældefeber og andre hudreaktioner, hvor et udefrakommende allergen påvirker hunden hos patienten. Det er kendt fra f.ex. kontakt med brændenælder, insektstik mv.

Fordele ved allergitabletterne

Mange vælger høfebertabletter eller som de også kaldes antihistaminer, fordi de er lette at indtage, da de alle er meget små. De er lette at have med – og de kan indtages helt diskret.
Tidligere var de allergimidler, der fandtes alle meget sløvende, men det er sjældent et problem med de nyere midler, idet forskerne har udviklet stofferne, så de kun i meget begrænset omfang trænger gennem ”blod-hjernebarrieren” og kommer ind i centralnervesystemet.
Tabletterne indeholder alle et såkaldt antihistamin, der som navnet siger modvirker det histamin, der kendetegner den allergiske reaktion.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.