Tilbage

Vådservietter, klude og svampe

På DinApoteker.dk finder du apotekets udvalg indenfor nem rengøring v.h.a. vådservietter, klude og svampe. Let og praktisk - og hygiejnisk. Se vores sortiment - og mangler du noget, så kom ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

73 Produkter
Sorter efter:

Vådservietter er rensende og fugtgivende. Du kan anvende dem til rens på hele kroppen, også ansigt, hals og decolleté. Normalt tænker du sikkert på aftørring af intimområdet eller ved skift af baby, men andre bruger dem også til snavsede fingre. Vore renseservietter er både blødgørende, plejende og milde.

Du kan finde rense og vaskeservietter i små praktiske pakker til at have med i tasken eller i bilen, når man ikke er i nærheden af vand eller store pakker til badeværelset eller puslebordet.

Det er også her du finder engangs vaskeklude, der er praktiske til rens ved eksempelvis bleskift.

Du kan finde enkelte udgaver, der er biologisk nedbrydelige, men som hovedregel bør du ikke smide dem i toilettet eller smide dem i naturen.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.