Tilbage
Tilpas udvalg

Sex & intim

På DinApoteker.dk kan du i ro og mag uden forstyrrelser kigge apotekets sortiment igennem - uden nogen kigger med. Du kan finde alt til de ædlere dele - også det nogle sjældent taler om. Vi har her på dit lokale apotek et stort sortiment. Udvælg netop efter dit behov. Du kan bestille helt anonymt - og få leveret, hvis ikke du bryder dig om at tale om det. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig. Og vi har - som altid - tavshedspligt

180 Produkter
Sorter efter:

Nye undersøgelser viser, at op mod 90% af danske kvinder finder behag i anvendelse af glidecreme i form af vaginalcreme, - gel eller -olie før og under sex. Du kan i fred og ro sidde og studere de forskellige smøremidler. Intimsæber med lav surhedsgrad (pH) og andre milde rensemidler til intimområdet finder du også her, ligesom du her finder midler til lindring og behandling af lettere bakterielle eller andre infektioner ”for neden”.

Graviditetstest med hurtigt og sikkert svar eller ægløsningstests til at afgøre det mest optimale tidspunkt for befrugtning, er også vores spidskompetance. Historisk har vi på apotekerne altid været velforsynede med svangerskabsforebyggende midler, præservativer, spiraler og pessarer. Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at komme forbi på dit lokale apotek, eller du kan kontakte os her på chatten.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.