Tilbage
Tilpas udvalg

Sugetabletter, pastiller og tyggegummi

På DinApoteker.dk kan du se apotekets sortiment indenfor sugetabletter og tyggegummi til at forbedre din tand- og mundhygiejne. Find din favorit - du kan se smag og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

25 Produkter
Sorter efter:

Om du døjer med en tør mund på grund af medicin, sygdom eller andre forhold, eller du ønsker at øge spytsekretionen for at bedre din mund- og tandhygiejne, så kan du finde hjælp her på DinApoteker.dk, hvor apotekets sortiment indenfor pastiller, sugetabletter og tyggegummi.

Find din favorit - du kan se smag og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.