Tilbage
Tilpas udvalg

Øvrige børneartikler

I denne kategori "Øvrige børneartikler" på DinApoteker.dk er det du finder de mange småting og hjælpemidler, der for mange er en stor hjælp, når man har fået børn i husstanden. Find fx produkter som vådliggeralarm, varmedunk, næsesuger, badetermometer og neglesaks. 

Finder du ikke hvad du søger, så tag et kig på alle vores produkter til barn og baby - eller kig ned på apoteket. Vi er lige i nærheden - og vi er der for at hjælpe og rådgive dig.

33 Produkter
Sorter efter:
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.