Tilbage
Du handler her: Oksbøl Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Masker

Mundbind findes her
På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets sortiment med ansigtsmasker til rens og fugt til din hud i alle prisklasser. Du kan uanset din hudtype, alder og problem på DinApoteker.dk let finde lige det produkt, der er tilpasset netop dit behov. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

43 Produkter
Sorter efter:

Søger du ansigtsmasker i form af mundbind?

Se vores store udvalg af Mundbind her

Ansigtsmasker til fugt og rens af dit ansigt for alle hudtyper

Der findes ansigtsmasker til alle hudtyper og til alle formål. Det er vigtigt at huske at passe på sig selv, og en afslappende måde at gøre det på kan være med en ansigtsmaske. Både på sommerdage, hvor solen er hård for hud i ansigtet, og om vinteren, hvor frosten kan være med til at udtørre huden, kan kræve ekstra pleje. En ansigtsmaske kan derfor ses som et supplement til din daglige hudplejerutine.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.