Tilbage
Tilpas udvalg

Masker

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets sortiment med ansigtsmasker til rens og fugt til din hud i alle prisklasser. Du kan uanset din hudtype, alder og problem på DinApoteker.dk let finde lige det produkt, der er tilpasset netop dit behov. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

23 Produkter
Sorter efter:

Valg af ansigtsmasker

Hvis ansigtsmasker endnu ikke er en del af din hudplejerutine, så skulle du tage og give det en chance, for her er virkelig mulighed for at hente noget ekstra næring og pleje til huden.

Ansigtsmasken er det lille ekstra, der gør en kæmpe forskel for din hud.
En ansigtsmaske er et produkt der påføres huden, hvorefter den skal have lov til at udøve sin virkning. Nogle masker skal sidde på i få minutter, mens andre masker virker hen over natten.

Der findes flere forskellige typer ansigtsmasker. Nogle masker renser huden i dybden mens andre masker tilfører fugt og næring til huden. Der findes også anti-age masker, der har en opstrammende effekt på huden.

Vi forhandler masker fra kendte mærker som Ecooking, Vichy og Avène.

De mest anvendte typer ansigtsmasker er:

Skrubbemasker

En skrubbemaske eksfolierer huden og fjerner døde hudceller. Huden efterlades ren og glat. En skrubbemaske er forsynet med små korn fra f.eks bambus, græskar- og abrikoskerner.
Når du anvender en skrubbemaske, er det vigtigt, at du ikke skrubber huden for hårdt. Skrub med blide, cirkulære bevægelser.
Skrubber du for hårdt, kan huden tage skade, blive øm, irriteret og rød.
Som udgangspunkt bør en skrubbemaske højst anvendes 2-3 gange om ugen.

Fugtmasker

En fugtmaske kan udøve små mirakler for en udtørret hud.
En fugtmaske er et super godt redskab til at genoprette fugtbalancen i huden, for en god fugt maske fungerer som et godt fugtboost til tør hud.
Fugtmasker kan anvendes til alle hudtyper og har et højt indhold af fugtgivende og plejende ingredienser.
Fugtmasker er godt at bruge året rundt. Om sommeren er huden ofte tør efter ophold i solen mens huden om vinteren bliver udfordret af frostgrader udenfor og hed radiatorvarme indenfor.

Lermasker

Lermaskerne har gjort comeback, og de kan rense i dybden, mattere fedtet hud og eksfoliere mere skånsomt end en scrub.
Lermasker indeholder (som navnet antyder) ler. Der findes mange forskellige lertyper, men de bidrager alle til en blødere, fugtigere og sundere hud.
Lermasker er velegnet til personer med uren og fedtet hud, da leret absorberer overskydende fedt og olie fra huden.
Lermasker renser huden i dybden, minimerer hudens porer og reducerer ujævnheder og uren hud.
Lad aldrig en lermaske tørre fuldstændig ud, så den begynder at krakelere. Vask den af, så snart den er begyndt at skifte farve og størkne.

Peelende masker

Peelmasker er opstrammende masker, der virker peelende og som har en udglattende effekt på huden.
Peelmasker indeholder ofte aktive syre-ingredienser, som f.eks mælkesyre, glycolsyre og AHA syre. Produkterne opløser døde hudceller og giver en helt ren og frisk hud.
Der findes såkaldte ”Peel-Off” masker til kombineret, uren og fedtet hud. Maskerne er velegnede til brug mod hudorme/sorte prikker i T-zonen. De formindsker porerne og renser huden i dybden

Anti-age masker

Anti-age ansigtsmasker er udviklet til hud med tab af elasticitet og dehydreret hud med træthedstegn og linjer/rynker.
Med tiden nedsættes cellefornyelsen, huden mister sin elasticitet og pletter, fine linjer og rynker ses tydeligere. Anti-Age masker mindsker virkningerne af tid og træthed ved at bidrage til at genstarte hudens vitale funktioner. Huden stimuleres, tones, fugtes og næres, så den virker fastere, glattere og med fylde. De fine linjer og rynker synes mindre, samtidig med at huden får en flot glød og udstråling.
Anti-age masker kan anvendes af alle.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.