Tilbage
Tilpas udvalg

Pincetter, skalpeller og sakse

Her på siden DinApoteker.dk finder du vores sortiment af pincetter, skalpeller og sakse. Find hvad du mangler og vælg netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der jo for at hjælpe dig. Og vi står klar i nærheden af dig!

54 Produkter
Sorter efter:

Skal du vælge en pincet til at plukke øjenbryn er en pincet med smal spids bedst. Vælger du en billig (og blødere) pincet bliver plukning mere besværligt. Om du vælger en skrå eller lige pincet er en smagssag. En pincet med spids kan bruges til hår, som den flade ikke kan nå, ligesom den ofte er at foretrække til at fjerne splinter.

På DinApoteker.dk finder du også både sterile og usterile skalpeller og skalpelblade produceret af Sabre og Swann.

Vi fører også Kirurgiske sakse til sutur, bandage, sygepleje. Vælg mellem en spids, lige eller buet.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.