Tilbage

Din Sundhed – Din Medicin – DinApoteker


Om DinApoteker.dk

DinApoteker.dk er en dansk e-handelsløsning, der drives og udvikles af Udviklingsselskabet 040416 Aps, CVR: 37818895, Tuborg Sundpark 5, 2900 Hellerup, e-mail: support@dinapoteker.dk.

Danske apoteker (enkeltmandsvirksomheder) der har indgået aftale med Udviklingsselskabet 040416 Aps. om at sælge medicin via dinapoteker.dk, er alle godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at sælge medicin på internettet.

Et apotek der har indgået aftale om forhandling og udbud af varer og services via DinApoteker.dk har ansvar for apotekets egne oplysninger, eget lager og lagerstyring, eget sortiment, egne priser, egne services, leveringsmuligheder og leveringsbetingelser, apoteksspecifikke tekster og egen kommunikation med kunderne mv.


chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.