Tilbage
Tilpas udvalg

Blodfortyndende

På DinApoteker.dk har du adgang til hele apotekets sortiment indenfor de receptfrie milde blodfortyndende midler.
På DinApoteker anbefaler vi ikke du bruger disse midler, uden at have rådført dig med din læge. Men anbefaler din læge, at du behandles hermed, fx hvis du har forhøjet blodtryk, kan du her finde, hvad du mangler.
Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek. Eller du kan skrive til os på chatten.

6 Produkter
Sorter efter:

Håndkøbsmedicin er ikke uskadeligt

Netop derfor er behandling heller ikke noget, man ukritisk skal gå i gang med uden om lægen. Hvis det var helt ufarligt for alle at indtage en børnemagnyl, var det sikkert vedtaget. Men har du eksempelvis et forhøjet blodtryk eller andre skavanker, risikerer du at påføre dig en hjerneblødning, der har sværere ved at stoppe, hvis du tager hjertemagnyl.
Bare fordi du kan købe det uden recept, kan medicin sagtens være til mere skade end gavn.

Bær altid et infokort om behandlingen

Sørg altid for at bære et kort, hvor der står, at du er i behandling med blodfortyndende medicin. Kortet vises ved besøg hos læge, tandlæge, kiropraktor, skadestue og andre behandlere.
Er du i ”Rigtig AK-behandling” bør du også nævne det, hvor du køber hovedpinetabletter, vitaminer og naturlægemidler.

K-vitamin

Hvis du er i behandling med ”AK-behandling” bør K-vitaminindholdet i kosten bør være omtrent det samme hver dag. Det betyder ikke så meget, hvis du ”kun” bruger Acetylsalicylsyre.

Ofte stillede spørgsmål omkring blodfortyndende medicin:

Kan man få behandling med blodfortyndende medicin?

Der findes flere slags medicin, der kan fortynde blodet. I håndkøb er det muligt at købe midler indeholdende små mængder acetylsalicylsyre. Lægerne bruger dog i dag mange gange de meget kraftigere virkende såkaldte AK-midler.

Må man tage blodfortyndende medicin uden om lægen?

Du bør ikke tage blodfortyndende medicin uden aftale med din læge. Alle typer af blodfortyndende medicin nedsætter risikoen for blodpropper, men medfører også en lille risiko for, at der kan opstå blødninger. Blødningsrisikoen er den hyppigste og vigtigste bivirkning. Bliv klogere på: Forhøjet blodtryk

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.