Tilbage
Tilpas udvalg

Håndledsforbinding

På DinApoteker.dk er det let at finde rundt i dit lokale apoteks store sortiment indenfor håndledsbandager. Det er her du finder det største udvalg. Har du fået en sportsskade, er det vigtigt du giver kroppen tid til at restituere. Vær opmærksom på de forskellige størrelser. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

31 Produkter
Sorter efter:


Er du plaget af smerter i håndleddet og op ad underarmen, vil et håndledsbind smertelindre, aflaste og give god støtte. 
Du kan finde forskellige slags håndledsbind.
Et traditionelt håndledsbind i elastikbind giver kun en let støtte og aflaster dine muskler og led. mange finder det praktisk og økonomisk, at man kan bruge det andre steder på kroppen en anden gang ved andre skader - både til sport og i hverdagen.

Med en kraftigere håndledsstøtte eksempelvis fremstillet i neopren får du bedre støtte til muskler og led. Derudover virker det kraftigere bind kompression og har samtidig en varmende effekt, så smerter og ømhed effektivt lindres. 
Disse vil være "det gode valg", når du dyrker sport eller laver anden fysisk aktivitet. 
Fysioterapeuter anbefaler normalt, at de kraftige bind anvendes i 2-3 timer ad gangen, da den varmende effekt ellers kan forårsage hudirritationer.

Er det helt galt - eller har du bare behov for meget støtte, kan du vælge et håndledsbind med skinne. Her sikres dit håndled maksimal støtte og ekstra aflastning. Skinnen fikserer leddet, så du ikke laver uhensigtsmæssige bevægelser. 
Det er "det gode valg" ved håndledsskader - og anbefales iøvrigt ofte efter en operation.

Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge håndledsforbinding, så du finder det, der passer dig. Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.