Tilbage
Du handler her: Nørre Aaby Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Zink

Zink er et mineral, der er nødvendigt for omsætningen af proteiner, kulhydrater og fedtsyrer, idet zink indgår i mere end 200 enzymer i kroppen. Derudover bidrager det også til at vedligeholde normale og sunde knogler, normal hud og negle. På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets produkter indeholdende Zink. Er du i tvivl, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe, - også på dit lokale apotek.

12 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.