Tilbage
Tilpas udvalg

Sports- og støttebind

På DinApoteker.dk er det nemt at undersøge det lokale apoteks store sortiment af sportsforbindinger og støttebind. Du finder det største sortiment hos os. Har du fået en sportsskade, er det vigtigt du giver kroppen tid til at restituere. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

34 Produkter
Sorter efter:


Når du har småskader i muskler og led kan det være både smertefuldt og ubehageligt.

Har du en uudsættelig arbejdsopgave, "må du bare spille den fodboldkamp" er et støttebind lindrende og som navnet antyder giver det dig god støtte.

Vælger du et sportsbind, giver det optimal støtte og varme, der hvor du behøver det.

At varmen bliver i vævet lindrer smerterne og støtten gør ligeså.

Og så øger det din mulighed for, at du kan gennemføre enten sportskampen eller din træning, uden din skade forværres.

Sportsbind og -tape findes i forskellige typer og farver. 
Alle skal bruges med sund fornuft. 
Smerterne er din krops måde at fortælle, at du skal være varsom.

Du vil naturligtvis mærke støtten og aflastningen, når du har valgt det rigtige sportsbind. 
Husk dog at anvende sportsbind med fornuft - et sportsbind aflaster, men får ikke skaden til at forsvinde. Så lyt til din krop.

Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge forbindinger til lænd og ryg. Og vælg det, der passer dig. Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.