Tilbage
Tilpas udvalg

Hvidløg

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indeholdende kosttilskud og naturprodukter indeholdende hvidløg. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Og husk: Selv om det er naturlige produkter, så kan alt overdrives. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

3 Produkter
Sorter efter:

Hvidløg

Helt tilbage i ca. 3.000 år før Kristi fødsel kan man se hvidløget beskrevet i Sanskrit skrifterne og i Kinesiske skrifter. Det blev brugt til at tilfredsstille guder og jage onde ånder væk (sygdom). Ægypterne, Babylonerne og Grækerne lovpriste hvidløgets glimrende sundhedsværdier, og ikke siden har nogen været uenig i at det har virkning mod nogle sygdomme.

To lægelige indikationer

Medicinsk set er der bevist to effekter. Dels den lipidsænkende effekt, altså evnen til at sænke blodets indhold af totalkolesterol og triglycerider, dels hvidløgets antikoagulerende effekt (blodfortyndende), som virker ved to sulfider DADS og DATS, der øger den fibrinolytiske aktivitet og modvirker blodpladernes sammenklumpning.
Der er mange beretninger om undersøgelser omkring hvidløgets effekt på hudsvamp, cancer, sukkersyge, højt blodtryk med mere. Der er ikke entydige bevis for, at hvidløg lindrer disse problemer.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.