Tilbage
Tilpas udvalg

Hvidløg

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indeholdende kosttilskud og naturprodukter indeholdende hvidløg. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Og husk: Selv om det er naturlige produkter, så kan alt overdrives. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

3 Produkter
Sorter efter:

Hvidløg

Helt tilbage i ca. 3.000 år før Kristi fødsel kan man se hvidløget beskrevet i Sanskrit skrifterne og i Kinesiske skrifter. Det blev brugt til at tilfredsstille guder og jage onde ånder væk (sygdom). Ægypterne, Babylonerne og Grækerne lovpriste hvidløgets glimrende sundhedsværdier, og ikke siden har nogen været uenig i at det har virkning mod nogle sygdomme.

To lægelige indikationer

Medicinsk set er der bevist to effekter. Dels den lipidsænkende effekt, altså evnen til at sænke blodets indhold af totalkolesterol og triglycerider, dels hvidløgets antikoagulerende effekt (blodfortyndende), som virker ved to sulfider DADS og DATS, der øger den fibrinolytiske aktivitet og modvirker blodpladernes sammenklumpning.
Der er mange beretninger om undersøgelser omkring hvidløgets effekt på hudsvamp, cancer, sukkersyge, højt blodtryk med mere. Der er ikke entydige bevis for, at hvidløg lindrer disse problemer.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.