Tilbage
Du handler her: Vejle Gorms Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Håndsprit

Vi har kun godkendte midler til desinfektion af dine hænder - i små eller større flasker som alcogel eller spritopløsning. Effektiv hånddesinfektion kræver mindst 20 sekunder for at sikre uskadeliggørelse af både virus og bakterier. Statens Seruminstitut anbefaler spritindhold på 70-85% v/v . Miljøstyrelsen anbefaler ikke generelt andre aktivstoffer i hånddesinfektionsmidler, da de ikke er vurderet og godkendt endnu.

14 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.