Tilbage
Du handler her: Aarhus Viby Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Håndsprit / hånddesinfektion

Rens og vask af vore hænder er det vigtigste for at undgå smittespredning. Når risikoen for overførsel af bakterier og vira skal mindskes, er en alkoholbaseret hånddesinfektion effektiv. Vi har midler til desinfektion af dine hænder - i små eller større flasker som håndsprit gel alcogel eller tyndtflydende spritopløsning. Bruges mindst 20 sekunder for at sikre uskadeliggørelse af både virus og bakterier.

37 Produkter
Sorter efter:

Brug håndsprit for at bevare en god håndhygiejne

På DinApoteker.dk finder du vores store udvalg af håndsprit. Vi har håndsprit i forskellige "konsistens", som gel, spray og flydende desinfektion og vi har i mange forskellige størrelser og pakninger. På grund af stor efterspørgsel kan udvalget variere, da flere varer er udsolgte hos os og vores leverandører.

Hånddesinfektion

Håndsprit er et hånddesinfektionsmiddel, som virker ved at dræbe de fleste virus og bakterier. Håndsprit indeholder alkohol (ethanol), som ødelægger disse mikroorganismers cellemembran. Alkoholen virker, når du gnider håndspritten grundigt rundt på håndflade, håndryg og fingre, indtil de er helt tørre.

Hvad siger myndighederne?

Sundhedsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen følgende anbefalinger til håndsprit.
De anbefaler:
1. Håndsprit bør består af ethanolbaseret alkohol i en koncentration på mellem 70 og 85%
2. Håndsprit bør vræe tilsat et plejemiddel som eksempelvis glycerol for at modvirke udtørring af huden. Det er specielt vigtigt, når du skal bruge håndsprit ofte.

Husk vand og sæbe!

DinApoteker.dk anbefaler hyppig og meget grundig håndvask med vand og sæbe, når dette er muligt - også under smykker for at opnår god håndhygiejne. Er du ikke i nærheden af en vandhane, kan du i stedet desinficere hænderne med en af vore myndighedsgodkendte desinfektionsmidler. Vi har i mange størrelser, så du kan have dem med i tasken, når du er på farten. Det er let at bruge en af vores alhoholbaseret gel´er , da disse ikke løber væk mellem dine fingre.
Se vores udvalg igennem. Vi har i sprayflasker, med pumpe, sprøjteflasker og tuber.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.