Tilbage

Sugetabletter/resoribletter

Her kan du læse mere om vores sortiment indenfor sugetabletter og resoribletter til brug ved rygeophør eller reduktion i rygetrang.
Bemærk de forskellige smagsvarianter . Du skal læse brugsanvisningen, men også at du har viljen til at ville undvære tobak, hvis din chance for succes skal øges.
Har du spørgsmål eller brug for gode råd, så kom ned på dit lokale apotek eller skriv til os på chatten.

12 Produkter
Sorter efter:

Nicotinsugetabletter og resoribletter

Effektiv og hurtig hjælp mod rygetrangen.
Kunsten med alle substitutionsprodukter er at få nikotin ind i kroppen, uden at det skal være i form af synke-tabletter.

Hvorfor ikke bare en almindelig ”pille”

Hvis man synker nikotin, optages det i maven og nedbrydes i leveren inden det gør nogen virkning. I tilfældet med sugetabletter og resoribletter opløses produkterne i munden, hvorefter produktet frigiver en dosis nikotin. Det er frigørelse og optagelsen af nikotin, der er med til at lette din rygetrang.

Mange varianter

Nikotin-sugetabletter eller nikotin-resoribletter er derfor et alternativ til en anden variant af vores sortiment af nikotinprodukter; nemlig vores tyggegummi.
Nikotinsugetabletterne og resoribletter kan bruges i stort set alle situationer, uanset hvor du befinder dig, og på den måde kan du håndtere din rygetrang. Der er flere varianter af produkterne, så du kan afhængig af hvor høj en koncentration af nikotin du har behov for i forbindelse med dit rygestop sikkert finde et egnet produkt.
Nikotinsugetabletterne og resoribletterne findes i flere varianter og i i alt 3 styrker.

Flere smagsvarianter

Alle er tilsat smagsstoffer til at kamouflere den stærke smag af nikotin.
Fælles for alle er, at de hjælper dig med at stoppe med at ryge, samtidig med at du holder din ånde frisk.
De er alle velegnede til at supplere en eventuel behandling med nikotinplaster. Så har du ekstra hjælp, når du rammes af særlig rygetrang.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.