Tilbage
Tilpas udvalg

Kropspleje

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets store sortiment med kropsplejeprodukter til din hud i alle prisklasser. Du kan vælge uanset dit behov, din hudtype og din alder lige det produkt, der er tilpasset netop dit behov. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

595 Produkter
Sorter efter:

Mange plejeprodukter er lavet til ansigtet, men der findes også mange produkter til resten af kroppen. Du kan i vores under kategorierne ansigt, krop, hænder, fødder og de generelle sol og økologisk finde hvad du søger.

Både krop, fødder og hænder har lige så meget brug for pleje, som ansigtet har. Huden på kroppen er generelt mere hårdfør end huden i ansigtet, men den kan ligeledes være tør eller sart, så derfor fortjener den også opmærksomhed. Også hænder og fødder har behov for næring og rens. Til kroppens pleje hører også f.eks. showergel, bodylotion eller bodyscrub. Lige som man hver dag vasker ansigtet, skal kroppen også vaskes ren, og du kan finde mange lækre showergels til dette. Ønsker du at holde din hud spænstig og smidig, er det vigtigt at tilføre fugt, og dette kan gøres let med en nærende bodylotion. Inden kan du med fordel fjerne tørre og døde hudceller, hvortil du kan bruge vores lækre bodyscrubs. Lider man af meget tør hud på kroppen, eller måske bare på enkelte steder, kan det være en rigtig god idé at bruge en olie, da den ofte giver mere næring. At bruge olie, lyder for mange ”ubehageligt”, men de er lækre og trænger hurtigt ind i den tørre hud. Du kan bruge dem både direkte på huden – eller i badet. Men pas på, hvis du bruger dem i badet, for gulvet i brusekabinen eller bunden i badekarret kan blive som en skøjtebane.

Du finder let din favorit - du kan se form og pris - og vælge netop efter dit behov. Kan du ikke finde hvad du søger, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe dig.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.