Tilbage
Du handler her: Gilleleje Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Køle- og varmebehandling

Som aktiv sportsudøver kender du alt til situationer, hvor enten kølebenahdling eller varmebehandling er på sin plads. På DinApoteker.dk finder du let dit lokale apoteks store sortiment af hjælpemidler og produkter på dette område. Du finder det største sortiment hos os. Har du fået en sportsskade, er det vigtigt du giver kroppen tid til at restituere. Og mangler du noget, så kig ned på dit lokale apotek. Vi er jo lige i nærheden.

74 Produkter
Sorter efter:

Kulde og varmebehandling.
Der er de, der sværger til kulde, og dem der sværger til varme, når man kommer til at tale om behandling af belastningsskader.

Der bliver nok aldrig enighed herom, men fysioterapeuter, der trods alt bruger deres arbejdsliv på at behandle og lindre bl.a. smerter.


Kulde er god til skader
Fysioterapeuter anbefaler at anvende kuldebehandling for at berolige det hævede væv med inflammation.
Inflammationen er en helt naturlig og vigtig proces, der opstår, når man får en skade.

Men i forbindelse med inflammatoriske afgiver vævet forskellige signalstoffer, der bevirker, at inflammationen oftest bliver. 
Resultatet er ofte, at det gør langt mere ondt end hvad det burde.

Kulde kan altså bruges som en let og mild form for smertelindring. Kulden bevirker at inflammationen og hævelsen dæmpes i det område,  
hvor skaden p.g.a. et vrid, et fald, en fibersprængning eller andre akutte traumer er opstået.

Varme er god til muskler og længerevarende smerter - særligt i muskler.
Varme har især vist gavnlig effekt på skader som muskelspændinger, trigger points, vedvarende lændesmerter, nakkesmerter og lignende.


Hvor skal du være varsom? 
Varme KAN forværre en igangværende inflammationsreaktion, da man tilføjer mere varme til et allerede varmt område.

Tilsvarende kan kølebehandling virke sammentrækkende på muskler, og derved blive overspændte, hvilket bestemt ikke er ønskværdigt ved f.eks. et nakkehold eller et lændehold, hvor musklerne i forvejen er hårde og stive.

Er du i tvivl, eller kan du ikke finde, hvad du søger, da kom forbi dit lokale apotek, eller kontakt os på DinApoteker.dk på chatten.
 

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.