Tilbage
Du handler her: Ringkøbing Løve Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Armslynge

På DinApoteker.dk kan du se apotekets udvalg af forskellige armstøtter. Hvis du er kommet til skade med din arm, og den har bedst af ro, er en armstøtte eller en armslynge deei til at sikre, du ikke overanstrenger den beskadigede arm. Du finder de forskellige fabrikater her på siden.

3 Produkter
Sorter efter:
  • Redicuff Armslynge

    Til aflastning af arm, skulder mm.

    1 stk. (5 cm x 6 m)

    Varen er på lager om 1-2 hverdage
    464,95 kr
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.