Tilbage

Kosttilskud til mænd

På DinApoteker.dk har vi sat fokus på vores store udvalg af kosttilskud henvendt til vort mandlige publikum. Du kan her se, hvilke kosttilskudsprodukter vi på dit lokale apotek har til netop dig som mand. Og kan du ikke finde hvad du søger, er du som altid velkommen til at kigge ned på dit lokale apotek. Vi er der for at hjælpe - og vi er lige i nærheden.

9 Produkter
Sorter efter:

Kosttilskud og vitaminer til mænd

Mange undersøgelser har igennem tiden vist, at over 90 % procent af de danske mænd, ikke får den mængde vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der er nødvendige for kroppen. Desværre er resultatet ikke mere opmuntrende i nyere undersøgelser. Der er fortsat lang vej
Derfor er vi glade for, at vi med vores udvalg af vitaminer tilpasset netop mænd kan sætte fokus på dette.
Du gør det bedste, hvis du dagligt indtager en muivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.
Det øger din energi og reducerer træthed
Bidrager til at optimere dit immunforsvar.
Bidrager til at optimere din muskelfunktion
Vedr. Energi: De bør indeholde Vitamin B6, B12 og C, der bidrager til et normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse.
Vedr. Immunforsvar
Med indhold af Vitamin D og C bidrager de til immunsystemets normale funktion.
Vedr. Muskelfunktion
Magnesium bidrager til normal muskelfunktion. Husk at det er vigtigt at få en varieret og afbalanceret kost og føre en sund livsstil. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vitamin/mineralprodukter, der indeholder jern, skal opbevares utilgængeligt for børn. Jern kan være skadeligt for børn i store doser. I tilfælde af overdosering kontakt straks læge eller skadestue. Hvis du tager andre kosttilskud med vitamin A kontakt venligst læge eller andet sundhedspersonale for råd og vejledning. Opbevares uden for små børns rækkevidde, ved stuetemperatur (under 25 °C) og beskyttet mod fugt.
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.