Tilbage

Øjendråber

På DinApoteker.dk finder du det komplette udvalg af øjendråber mod allergi, nældefeber og høfeber.
Du kan se alle de pakninger, myndighederne har godkendt til salg i Danmark - og du kan se, hvad vi på dit lokale apotek har på lager - men du kan selvfølgelig også se og bestille eventuelle ikke lagerholdte øjendråber mod allergi. Er du i tvivl - eller har du spørgsmål, kan du spørge os på chatten på DinApoteker.dk eller kontakte dit lokale apotek.

11 Produkter
Sorter efter:

Hjælp til løbende og røde irriterede øjne, fx fra høfeber

Høfeber omfatter ofte kraftig snue, generende nyseture, tilstoppet næse og røde, kløende øjne og påvirket livskvalitet. Patienten klager over hovedpine, koncentrationsbesvær, dårlig søvn og træthed. Mange bliver irritable.
Hvis høfeberen skyldes plantepollen, kommer symptomerne, når de forskellige planter blomstrer. Skyldes din høfeber dyr, støvmider eller indendørs svampe, har du typisk symptomer hele året. Udendørs svampe har sæson sommer og efterår.
Du har op mod 50% risiko for at få høfeber, hvis begge dine forældre har allergi.

Er du særligt ramt af høfeber, vil du ofte med fordel kunne kombinere både næsespray, øjendråber og systemisk behandling i en periode.

Øjendråber med antihistaminer

Bruger du øjendråber mod din høfeber, indeholder de antihistaminer. Øjendråber kan med fordel anvendes, hvor man kun ønsker en lokal behandling - måske hvis man er følsom for bivirkninger ved såkaldt systemisk behandling.

Ofte stillede spørgsmål om øjendråber:

Hvor længe kan øjendråber holde?

Som altid skal man ikke bruge øjendråber, når de har været åbnet ud over holdbarhedsdatoen. Hvis det kun er lejlighedsvis, du er plaget, kan du med fordel vælge et af de øjendråbe-præparater, der er lavet i endosis-beholdere. Der er der ikke udfordringer mht. holdbarhed på grund af bakterievækst i åbne beholdere, da den enkelte beholder bruges inden for nogle få timer efter anbrud.

Er der bivirkninger ved at bruge øjendråber?

Det er yderst sjældent der opleves nævneværdige bivirkninger ved lokalbehandling mod høfeber. Dette gælder også ved behandling af øjendråber, da mængden af antihistamin i nogle få dråber er yderst beskedent.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.