Tilbage
Tilpas udvalg

Ryg- og lændebandage

På DinApoteker,dk er det nemt at løbe igennem dit lokale apoteks sortiment af bandage til ryg og lænd. Der er flere modeller at vælge imellem. Bemærk angivelsen af størrelser, inden du bestiller. Hvis du har særlige behov, kan du se, om du kan finde noget, der passer dig - ellers er du velkommen til at kigge ned til os på dit lokale apotek.

5 Produkter
Sorter efter:


Har du fået et hold i lænden eller døjer du med ømhed i den nederste del af ryggen og lænden, anbefaler mange fysioterapeuter core-træning.
Netop Core træning styrker dit korset d.v.s. din mave og ryg, og dette støtter og stabiliserer din overkrop.

Ydermere vil du have stor gavn af at bruge et lændebind eller et rygbind.
De brede lændebind støtter lændens muskler og aflaster.
Ofte mærker man den smertelindrende virkning meget hurtigt.

Derudover sikrer et lændebind eller et rygbind, at varmen holdes i kroppen og det gavner de skadede led og muskler. Også derved opnår en god og effektiv smertelindring.

Vi anbefaler at lændehold og rygsmerter vendes med fysioterapeuten, lægen, kiroprakteren. De vil alle kunne hjælpe med at forebygge nye skader, hvis du er plaget af smerter i ryg eller lænd. 

Smerterne bevirker mange gange, at du er nødt til at give lænden eller ryggen en tiltrængt pause. Men søg hjælp, hvis det er gentagne smerter. Og håb på at de kan forebygges med passende træning.


Her på DinApoteker.dk kan du se og vælge forbindinger til lænd og ryg. Og vælg det, der passer dig. Både på DinApoteker.dk og på dit lokale apotek, står vi klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.