Tilbage
Du handler her: København Øresunds Apotek - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.
Tilpas udvalg

Fiskeolie / Omega-fedtsyrer

Fiskeolie indeholder flerumættede omega-3 fedtsyrer - EPA og DHA. Omega-3 fedtsyrer er vigtige fedtsyrer, som vi har brug for, for at vores krop kan fungere optimalt. Fedtsyrerne er vigtige for centralnervesystemet, og de påvirker cellernes funktion og stofskiftet. Omega-3 fedtsyrer findes især i fede fisk. Det anbefales, at alle spiser 350 g fisk om ugen. Får du ikke fisk nok i din daglige kost, kan du supplere med kosttilskud med fiskeolie eller andre produkter med Omega 3-fedtsyrer.

53 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.