Tilbage
Tilpas udvalg

Plastre

På denne side på DinApoteker,dk kan du udvælge blandt hele apotekets sortiment af plastre. De findes i alverdens forskellige størrelser, kvaliteter og udformninger. Har du helt særlige behov, kan du se, om du kan finde noget, der passer dig - ellers er du velkommen til at kigge ned til os på dit lokale apotek.

Det kan sågar bruges til lindring af diverse typer skader, fx vabler og skelen (som skeleplaster).

249 Produkter
Sorter efter:

Hvad kan man bruge et plaster til?

Et plaster hjælper med at holde såret beskyttet mod fx snavs. Derfor kan et plaster bruges både til sårbehandling og sårstøtte, men også som fikseringstape eller ligefrem bakteriedræbende plaster.

Hvilket plaster skal jeg bruge?

Der er stor forskel på plastre. Så vil du være sikker på, at du vælger det rigtige til dig eller dit barn, så spørg din læge eller lokale apoteker først. Du kan spørge en apoteker her på siden i vores chat eller i din lokale DinApoteker.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.