Tilbage
Du handler her: Plusapoteket Waves - Skift apotek
Dine recepter
0
Din kurv
Din kurv er tom.

Vitaminer & Helse

Vitaminer & Helse

Der kan være flere årsager til, at du har behov for vitaminer og kosttilskud, - f.eks. hvis du er gravid, veganer eller vegetar. Her finder du alt, hvad du har brug for indenfor kosttilskud, mineraler og naturlægemidler. Vi har alt, hvad hjertet begærer. Du kan søge i vores enorme sortiment - og blive inspireret, ligesom du kan finde alt, hvad du og dine kære vil have rigtig godt af.

1020 Produkter
Sorter efter:
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.