Tilbage
Tilpas udvalg

Til mænd

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indeholdende kosttilskud og naturprodukter tilpasset mandens behov. Du bør læse brugsanvisningen og følge de gode råd. Og husk: Selv om det er naturlige produkter, så kan alt overdrives. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

12 Produkter
Sorter efter:

Savpalme

Drogen består af ekstrakt af frugten af savpalme (Serenoa repens). Aktive indholdsstoffer kendes ikke, men ekstrakt af savpalme har antiøstrogen og antiandrogen effekt i cellekulturer.

Anvendelse

Naturlægemiddel til lindring af vandladningsbesvær pga. lettere godartet forstørret prostata, når læge har udelukket anden årsag til sygdommen.

Effekt

En analyse af 17 kontrollerede studier viste ingen effekt af ekstrakt af savpalme sammenlignet med placebo på selvrapporterede symptomer som følge af godartet forstørret prostata. Der var heller ingen effekt på behov for natlig vandladning eller urinmængden.

Interaktioner

Som følge af ekstraktets hormonvirkning skal lægen informeres ved østrogen- og androgenbehandling.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.