Tilbage
Tilpas udvalg

Dagcreme

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indenfor dagcremer i alle prisklasser. Uanset din hudtype og alder kan du her finde hjælp i lige det produkt, der er tilpasset netop dit behov.

Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe på dit lokale apotek eller i chatten her på siden.

204 Produkter
Sorter efter:

Derfor skal du bruge en creme til dit ansigt

En dagcreme bidrager til en sund og velplejet hud, der kan modstå dagligdagens påvirkninger. 

Vær opmærksom på, at hudens behov ændres med alderen ligesom ændringer i livsstil, almen sundhedstilstand og hormonelle ændringer kan ændre hudens tilstand. Mange vil også opleve, at de forskellige årstider influerer på hudens behov for pleje.
Det er meget vigtigt at afbalancere hudens lipid- og fugtindhold.

Ansigtscreme beskytter mod ydre påvirkninger

Hver dag bliver din hud påvirket af vinden, kulden, solen og forurening, hvilket gør den mere skrøbelig. Så din dagcreme skal kunne beskytte din hud mod de ydre påvirkninger den udsættes for.

En dagcreme bør også fremme hudens naturlige regenereringsprocesser, genoprette dens barrierefunktion og dermed føre huden tilbage til dens oprindelige, afbalancerede tilstand.

Nogle dagcremer er tilsat solbeskyttelsesfiltre for at modvirke solens skadelige stråler. Mange forbinder solbeskyttelse med sommersolen, men UV-strålerne er aktive hele året rundt. Behovet for solbeskyttelse varierer alt efter hudtype og solens intensitet.
Nogle dagcremer er tilsat forskellige anti-age ingredienser for at modvirke hudens ældning.

Cremer, der udsætter hudens ældningstegn (anti-age creme)

Ud over fugtende og plejende ingredienser indeholder anti-age-cremer aktive indholdsstoffer, der gør lidt ekstra for huden. Det er typisk indholdsstoffer, som fugter huden intensivt, binder fugten i huden, styrker bindevævet eller regenererer huden for at opnå en mere spændstig hud med mindre dybe rynker.

Hos nogle kan hudens aldringsproces begynde allerede i 20’erne, så anti-age-cremer er ikke kun til moden hud. Det kan give god mening at begynde at bruge antirynkecreme omkring 30-40 års-alderen, især hvis huden bliver udsat for meget sol.

Dinapoteker.dk har et bredt udvalg af dagcremer tilpasset din hudtype, dit behov og din livsstil. Din hud efterlades beskyttet og gennemfugtet dagen lang. Vi forhandler dagcremer fra kendte mærker som Ecooking, Vichy og A-Derma.

Husk også at bruge natcreme og serum.

Ofte stillede spørgsmål om ansigtscremer:

Hvilken ansigtscreme skal man vælge?

At finde den perfekte dagcreme kan godt virke lidt uoverskuelig, da der findes et utal af produkter på markedet. Som udgangspunkt er det en god idé, at se på de signaler, din hud giver dig. Så kan du nemmere finde den creme, som passer netop til dig. Se også på den effekt du ønsker at opnå med din creme - og hvor på kroppen den skal bruges.

Hvad er forskellen på en dagcreme og en natcreme?

En dagcreme er mindre rig og nærende end en natcreme. Til gengæld er en dagcreme bedre at have på i løbet af dagen - og modvirker også diverse påvirkninger som vind og vejr.

chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Velkommen til dinApoteker.dk's chat

Vi kan svare på spørgsmål til sundhed, sygdom og dinApoteker.dk's produkter. Vi kan også henvise til de lokale apoteker, der bruger dinApoteker.dk.

Samtykkeerklæring

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores handelsbetingelser.