Tilbage
Tilpas udvalg

Dagcreme

På DinApoteker.dk har du adgang til apotekets enorme sortiment indenfor dagcremer i alle prisklasser. Uanset din hudtype og alder kan du her finde hjælp i lige det produkt, der er tilpasset netop dit behov.. Vi har midler i alle prisklasser og til alle gener. Er det svært, er det godt du kender os - for vi er lige til at træffe også på dit lokale apotek.

226 Produkter
Sorter efter:

Derfor skal du bruge en dagcreme

At finde den perfekte dagcreme kan godt virke lidt uoverskuelig, da der findes et utal af produkter på markedet.

Som udgangspunkt er det en god ide, at se på de signaler, din hud giver dig. Så kan du nemmere finde den creme, som passer netop til dig.

Vær opmærksom på, at hudens behov ændres med alderen ligesom ændringer i livsstil, almen sundhedstilstand og hormonelle ændringer kan ændre hudens tilstand. Mange vil også opleve, at de forskellige årstider influerer på hudens behov for pleje.
Det er meget vigtigt at afbalancere hudens lipid- og fugtindhold.

Beskyttelse mod ydre påvirkninger

Hver dag bliver din hud påvirket af vinden, kulden, solen og forurening, hvilket gør den mere skrøbelig. Så din dagcreme skal kunne beskytte din hud mod de ydre påvirkninger den udsættes for.

En dagcreme bør også fremme hudens naturlige regenereringsprocesser, genoprette dens barrierefunktion og dermed føre huden tilbage til dens oprindelige, afbalancerede tilstand.

Nogle dagcremer er tilsat solbeskyttelsesfiltre for at modvirke solens skadelige stråler. Mange forbinder solbeskyttelse med sommersolen, men UV-strålerne er aktive hele året rundt. Behovet for solbeskyttelse varierer alt efter hudtype og solens intensitet.
Nogle dagcremer er tilsat forskellige anti-age ingredienser for at modvirke hudens ældning.

Cremer, der udsætter hudens ældningstegn

Ud over fugtende og plejende ingredienser indeholder anti-age-cremer aktive indholdsstoffer, der gør lidt ekstra for huden. Det er typisk indholdsstoffer, som fugter huden intensivt, binder fugten i huden, styrker bindevævet eller regenererer huden for at opnå en mere spændstig hud med mindre dybe rynker.

Hos nogle kan hudens aldringsproces begynde allerede i 20’erne, så anti-age-cremer er ikke kun til moden hud. Det kan give god mening at begynde at bruge antirynkecreme omkring 30-40 års-alderen, især hvis huden bliver udsat for meget sol.

Dinapoteker.dk har et bredt udvalg af dagcremer tilpasset din hudtype, dit behov og din livsstil. Din hud efterlades beskyttet og gennemfugtet dagen lang. Vi forhandler dagcremer fra kendte mærker som Ecooking, Vichy og A-Derma.

chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.