Tilbage

A-Derma

A-Derma er et plantebaseret brand, der er udviklet til at beskytte og pleje alle former for sart hud.
A-Derma har været specialister i sart hud i mere end 30 år takket være opdagelsen af den enestående aktiv ingrediens: Rhealba Havre®.
Den unikke havresort er udvalgt blandt 26.000 havresorter for dens balanceskabende, beroligende og reparerende* egenskaber.
Helt fra frøet til det færdige produkt bliver Rhealba® Havren bearbejdet alene i Sydvestfrankrig.
Med kort afstande og effektive processer sikres optimalt indhold i havrekimen af aktive ingredienser.
Samtidig er den lokale produktion også med til at sikre, at havren ikke transporteres mere end 50 km, før den indgår i det færdige produkt.
A-Derma er en meget stor serie af kvalitetsprodukter fra franske Pierre Fabre, der er et af verdens allerstørste firmaer indenfor moderne hudpleje og behandling af hudproblemer.
Pierre Fabre er anerkendt af hudlæger og hudspecialister over hele verden for blandt andet deres kvalitets hudpleje produkter under navnet A-Derma.
Pierre Fabre driver i Frankrig et verdenskendt kursted, hvor patienter med hudsygdomme fra stort set hele verden valfarter til med det formål at få eksperthjælp til deres hudlidelser.
Hvert år sendes også mange danske patienter med hudproblemer på ophold på kurstedet.

A-Derma arbejder ud fra en vision og forpligtelse om at respektere mennesket og naturen.
Derfor søger de hele tiden at blive bedre ift. deres påvirkning på miljøet.
Det har blandt andet betydet, at deres fabrik i Soual i Sydvest-Frankrig drives af 80% vedvarende energi, heriblandt vandkraft og solenergi.
Produktionen af varmt vand foregår i dag via en biomasse-kedel, der bl.a. kører på planteresterne fra selve produktfremstillingen.
Alt sammen for at sikre at mindst muligt går til spilde og dermed er det årlige gasforbrug nedsat med 60%.
A-Dermas produkter dækker over basispleje, produkter til tør, atopisk hud, solprodukter samt reparationsprodukter til forskellige typer af irriteret hud.
chat
Chat med en apoteker
Chat
med en apoteker
Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.