Tilbage
Tilpas udvalg

Inkontinens produkter til kvinder

På DinApoteker.dk finder du mange produkter til at hjælpe inkontinente kvinder. Området er hos mange tabuiseret, selv om det plager rigtig mange. Vi sender gerne helt anonymt. Og vi har tavshedspligt.Der er hjælp at hente. Vi har således mange produkter tiltænkt vore kvindelige kunder. Du kan her se, hvilke produkter vi på dit lokale apotek har til netop dig som kvinde.

130 Produkter
Sorter efter:

Urininkontinens hos kvinder (ufrivillig vandladning)

Urininkontinens hos kvinder giver sig udtryk ved:
Ufrivillig vandladning eller urininkontinens er et socialt og hygiejnisk problem.
Man inddeler det i tre kategorier:
Let inkontinens, hvor der forekommer dråbelækage op til to gange per måned
Moderat inkontinens, hvor der forekommer dråbelækage dagligt
Udtalt inkontinens, hvor der ses større lækagemængder mindst én gang om ugen De pågældende kvinder oplever meget varierende grad af gener, og oftest stiger problemerne med stigende alder. Der er tale om et meget udbredt problem blandt kvinder, men langt fra alle behøver behandling.

Hvem er i risikogrupperne?

Der er mange ting, der øger risikoen for ufrivillig vandladning hos kvinder:
Jo ældre, jo større risiko.
Hvis du lider af overvægt, har du større risiko.
Har du født, er din risiko forhøjet.
Ved ældre med nedsat mobilitet og stærk grad af fysisk og psykisk svækkelse stiger risikoen.

Hvad kan du selv gøre?

Det er vigtigt med bækkenbundstræning. Her holder du bækkenbundens muskler i god form. Dette gælder især, men ikke kun, i forbindelse med graviditet og fødsel
Undgå forstoppelse. ”Hård mave” øger risikoen for ufrivillig vandladning.
Det hjælper ikke alene at drikke mindre væske
Gå regelmæssigt på toilet for at lade vandet.
Hvis du oplever ufrivillig vandladning før bestemte bevægelser, belastninger som dans og løb, så besøg toilettet inden.
Hvis du ryger, så stop. Hoste udløser ofte vandladning.
Hvis du er overvægtig, så smid nogle kilo. Overvægtige er i højere risiko.
Kender du ikke årsagen til ufrivillig vandladning i dit tilfælde, så opsøg lægen. Ligeså, hvis du døjer meget med problemet. Sygdommen kan mange gange bedres, så det er ikke noget, man umiddelbart skal søge at leve med. Det påvirker dit sociale liv og dit humør. Og kan det bedres, er det vigtigt, så du kan fortsætte med aktiviteter, der i stedet forsøder din tilværelse. Du kan her finde vores sortiment indenfor hjælpemidler og produkter til at rengøre og øge hygiejnen med. Det giver dig en bedre livskvalitet. Og du er langt fra alene om det. Spørg på dit lokale apotek eller kontakt DinApoteker.dk her på chatten. Der er hjælp at hente!
chat

Chat med en apoteker

Du chatter med en farmaceut eller en farmakonom, for at sikre du får god vejledning

Samtykkeerklæring

Du oplyses hermed om, at din Apoteker er dataansvarlig for de oplysninger, der gives i forbindelse med chatten. din Apoteker opbevarer alene din IP-adresse til brug for statistiske formål (i op til 18 måneder), og således ikke nogen øvrige personoplysninger, medmindre du selv opgiver sådanne oplysninger i forbindelse med chatten. Chatdialogen slettes efter 24 timer.

Du kan i øvrigt læse om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. For at starte chatten skal du samtykke til behandlingen heraf ved at sætte kryds i boksen nedenfor.

Jeg er indforstået med, at dinapoteker.dk opbevarer min chatdialog i 24 timer, og at mit opkald indgår i en samlet statistik for en periode på op til 18 måneder.